A sungit piramisok


Piramisok többféle anyagból és többféle méretarányban készülnek. Az olyan vélemények, hogy az egyik piramis helyes, a másik nem, alaptalanok. A piramis hatásának ereje a méretétől, az oldalak hajlásszögétől, valamint az elkészítéséhez felhasznált anyag fajtájától függ.

A tudományosan bizonyított és a piramis nem mindig megmagyarázható tulajdonságai teljes mértékben vonatkoznak a sungitból készített piramisra is. Sungit piramis esetében a piramis mágikus erejét megsokszorozzák a sungit szokatlan tulajdonságai. A szigorúan meghatározott (az aranymetszés szabályainak megfelelő) oldalarányok és szögek szerint elkészített piramisok nemcsak mindenféle élő szervezetre bírnak erőteljes hatással, hanem az élettelen tárgyakra is. Megállapították, hogy a sungit piramisok körül létrejövő „pozitív” biológiai mező sugara nagyobb, mint más ásványokból készített piramisoké. Kvarcból, lazuritból, nefritből készített piramisok hatósugara 0,5-3 méter, a sungit piramisoknál ez az érték meghaladja az 5 métert.

Az életerő mennyiségét szabályozva, a sungit piramis feltölti a szervezetet bioenergiával. A piramis meghatározott frekvenciára „beállított” energetikai mezeje a szervezettel a visszacsatolás elve alapján lép kölcsönhatásba. A sejtek frekvenciájára hangolódva és azzal együtt rezonálva a piramis segít, hogy a sejtek kiegyensúlyozott energia állapotba kerüljenek. Rendszeres használata esetén a szervezet feltöltődik, energiaszintje kiegyenlítődik, és biológiai mezeje megerősödik.

A piramis hatása akkor a leghatékonyabb, ha az ember ellazult állapotban van. Ehhez kényelmesen el kell helyezkedni egy széken, úgy, hogy a lábakat ne keresztezzük, a kezeket tenyérrel felfelé a térdre kell fektetni. Egyik tenyerünket a másik fölé kell helyezni. Tegyük a piramist a felül lévő tenyérbe, csukjuk be a szemünket és összpontosítsuk figyelmünket érzékelésünkre. Lehetséges, hogy néhány perc múlva a tenyerekben melegséget, gyenge pulzálást érzünk. Ezután következik az izomzat és az idegrendszer ellazult állapotának a könnyedségnek és lebegésnek az érzete.A piramisok (a forma, az alak mágiája)

A piramisok talányát az emberek ősidők óta próbálják megfejteni, feltételezve, hogy a piramisokban titkok vannak „bekódolva”, amelyek képesek az egész emberi civilizáció megjelenését megváltoztatni.

A csillagászok a piramisokban a Világmindenség földi modelljét vélték felfedezni. A genetikusok – a minden élet alapját képező DNS molekulákat. Az építészek elvesznek a feltételezésekben, hogyan voltak képesek a piramisokat felépíteni. A fantaszták azt feltételezik, hogy a piramisok azért mutatnak a Sziriusz irányába, mert szerintük az élet éppen onnan érkezett a Földre.

A múlt század 30-as éveiben a francia tudós Antonio Bovie azt figyelte meg, hogy a Keopsz piramisba véletlenül betévedt és ott elpusztult állat teteme, nem indult bomlásnak, hanem mumifikálódott. Összeállított egy fából készült piramis formájú építményt és azon a helyen, ahol a szarkofágnak kellett volna elhelyezkednie egy döglött macskát tett, amelyik idővel szintén mumifikálódott. A piramisban semmi sem romlott meg, csupán kiszáradt.

Később egy cseh mérnök, Karel Drbal rájött, hogy a piramis formájától függnek a vegyi-biológiai folyamatok. A piramisban összegyűlő energia hatásának köszönhetően, ezeket a folyamatokat gyorsítani, lassítani lehet, vagy arra kényszeríteni, hogy ellenkező irányba folyjanak. Kísérletképpen a mérnök egy régi pengét helyezett el a piramis belsejébe, a piramis teljes magasságának egyharmad részénél. Úgy tartják, hogy ebben a magasságban lévő síkban koncentrálódik leginkább az energia.

Néhány nap alatt a penge újra éles lett és csak akkor lett újra tompa, miután hatvan alkalommal borotválkozott meg utána a pengével. A kísérletezések során ez a szám kétszázig emelkedett. Ezután Drbal szabadalmaztatta a szokatlan felfedezést és elkezdte árulni a piramisokat, melyekben a pengék önmaguktól megéleződtek.

Éveken keresztül folytak kísérletek piramisokkal Oroszországban és a FÁK országokban is. Az egyik tudományos kísérlet során például megfigyelték, hogy a piramisban tárolt víz segíti az immunrendszer erősítését és nem engedi, hogy a szervezet „összeomoljon” az öregedés felé. Egy másik furcsa kísérletben egy piramisba helyezett műanyag palackokban lévő víz három téli hónapon át sem fagyott meg, annak ellenére, hogy a hőmérséklet elérte a mínusz 38 fokot. Ugyanakkor csak fel kellett rázni a palackokban lévő vizet és a víz pár másodperc alatt jéggé fagyott. Az egyik olajkútnál elhelyezett piramisnak köszönhetően a kútból kinyert nyers olaj sűrűsége 30%-kal csökkent, ennek megfelelően a kút hozama megemelkedett.

A „csodálatos” jelenségek sorát sokáig lehetne folytatni. A kísérletek igazolták, hogy a piramisban akár rövid ideig is tárolt anyagok radioaktivitása, toxikus hatása jelentősen csökken, ahogy az anyagokban jelen lévő vírusok és baktériumok száma is. Azok mellett a tárgyak mellett, melyek egy ideig piramis belsejében voltak, csökken bármilyen pszichotrop jellegű hatás hatékonysága, a megszokott glükóz oldatok viszont sokkal hatékonyabbá válnak, például az alkoholizmus, vagy a drogfüggőség súlyos eseteinek gyógyítása során.A piramis védő tulajdonságai

Kísérleti adatok támasztják alá, hogy a sungit piramis megbízható pajzsként szolgál a geopatogén jelenségekkel szemben, amelyek a természetben a földkéreg töréseinél, föld alatti vízereknél, ásványi anyagok lelőhelyeknél, vagy más még kiderítetlen okból jönnek létre. Megállapították, hogy ha az ember minden nap ilyen geopatogén mező hatósugarában tartózkodik, akkor szervezete ki van téve a geopatogén sugarak, rezgések észrevétlen támadásának, ami megmagyarázhatatlan rossz közérzetet, apátiát, fejfájást, gyengeséget okoz. Végül az immunrendszer legyengül, a szervezet diszharmóniába kerül, gyakoribbá válnak a megbetegedések. Orvosi kísérletek arról tanúskodnak, hogy a geopatogén sugárzás szív- és érrendszeri betegséget vált ki, és az onkológiai megbetegedések 60%-át.

A sungit piramis egyike a geopatogén sugárzás elleni hatékony eszközöknek. A sungit piramis képes csökkentetni a környezet negatív hatásait, visszaverni, semlegesíteni a geopatogén sugarakat. A piramis közelében tartózkodó embernek erősödik az immunrendszere, javul a közérzete, csökken az idegi feszültség, elmúlik a fejfájás, az álmatlanság, javul a hangulata.

A sungit piramis képes megvédeni a lakó- és a munkahelyeket a televíziók, számítógépek, mikrohullámú sütők, hűtőgépek, elektromos műszerek elektromágneses sugárzásától. Ezen kívül a sungit piramis megtisztítja a negatív „mezőktől” az ékszereket, a pénzérméket és más kisebb tárgyakat.

A hatás eléréséhez a piramist pontosan a négy égtáj felé kell beállítani, úgy, hogy két-két éle az észak-dél irány vonalában, illetve azzal merőlegesen álljanak. Panel épületekben a fémrács szerkezet hatása eltérítheti az iránytűt a helyes iránytól, ezért javasolt, hogy az iránytűt a falaktól – az oldalfalaktól, a plafontól és a padlótól – lehetőleg egyenlő távolságra elhelyezve határozzuk meg a megfelelő irányt.

A piramist ott érdemes elhelyezni, ahol naponta legalább egy órát eltöltünk – az ágyunk, az íróasztal, a számítógép mellett, a munkahely közelében. A piramisnak velünk azonos magasságban kell elhelyezkednie, nem alacsonyabban, nem magasabban, és fél méteren belül. Tegyük a piramis például magunk és a számítógép, a televízió, vagy más elektromos berendezés közé, amelyek az elektromágneses sugárzás forrásai. El lehet helyezni a piramist az ágy, vagy annak a helynek a közelében, ahol pihenni szoktunk. Fontos emlékezni rá, hogy a piramisnak velünk mindig egy magasságban kell lennie. A sungit piramis jelenléte az irodai helyiségekben harmonizálja a hangulatot. Az emberek idegessége, elégedetlensége, túlpörgése alábbhagy, növekszik a munkabírás és a munkakedv.

Beteg ember ágya mellett elhelyezett piramis, feltölti a beteget belső energiával, erőt ad neki a gyógyuláshoz. Iskolás gyermek íróasztalára helyezve, segít a jobb összpontosításban és a feladatok gyorsabb elvégzésében.

Javasolt, hogy rendszeresen, két-három hetente a piramist tegyük ki friss levegőre, erkélyre és hagyjuk ott legalább egy órára, hogy megtisztuljon és feltöltődjön, visszanyerje védelmező tulajdonságát. A sungit piramisok készülhetnek polírozott kivitelben is, tulajdonságaiban ezek semmiben sem különböznek a többitől, csak külső megjelenésük szebb.A piramisok gyógyhatása

Az életerő különleges regenerátoraként a sungit piramisok feltöltik a szervezetet a hiányzó energiával. Ennek eredményeként csökkenti a fejfájást, a gerincfájdalmakat, a reumás fájdalmakat, javítja a pszichés érzelmi állapotot, a hangulatot, normalizálja az alvást, növeli a munkavégző képességet, stabilizálja a vérnyomást, kitisztítja a légutakat, növeli az aktivitást, ide értve a nemi aktivitást is.

A piramis gyógyítási célra történő használatához elég a piramist a beteg helyre helyezni naponta többször negyedórára. Ezt a teljes gyógyulásig ismételjük.

Emlékeztetünk, hogy mielőtt a piramist gyógyítás céljára alkalmazni kezdenénk, javasolt olyan szakemberre konzultálni, aki bioenergetikai elemzést végez (Voll-féle, vagy „Biologosz” műszeres állapotfelmérést), és annak eredménye alapján kiválasztja a megfelelő piramist és a gyógyítás módját.Piramisos víz

A piramis energiájával feltöltött víz készítéséhez háztartási szűrőn átszűrt vizet kell használni. A vizet egy háromliteres befőttes üvegbe kell önteni, melynek aljára előzetesen egy legalább 3 cm alapél hosszúságú piramist helyeztünk. Két-három napot kell napfényes helyen hagyni, mire a víz „élővé” válik, biológiailag aktívvá.

Ahogy egy sor vizsgálat alátámasztotta, ez idő alatt sor kerül a víz maximális átstrukturálódására és a víz ásványi anyagokkal telítődik, biológiai aktivitása növekszik. Az ilyen vizet naponta háromszor ajánlott fogyasztani, alkalmanként 1-1,5 dl-t, hogy javítsunk közérzetünkön, megszüntessük az idegrendszeri feszültségeket, és növeljük energetikai állapotunkat. A piramisos víz gyorsítja és erősíti a gyógyszerkészítmények hatását. Különösen hatásosan működik az emésztőrendszer, a máj, a vese krónikus megbetegedései és az anyagcsere folyamatok rendellenességei esetén.

Hatásosan alkalmazható kozmetikai jellegű problémák kiküszöbölésére. Rendszeres használata során csökken a pattanások száma, a bőr kisimul és fiatalosabbá válik. A haj rendszeres öblítése hatására a haj selymesebbé válik, megszűnik a hajhullás, eltűnik a korpa.

Az energetizált víz a sérülések, zúzódások, kék foltok gyógyulását is segíti. Ha gyerek van a háznál, mindig legyen kéznél ilyen víz.

A víz kedvezően hat a virágokra, azok sokkal később hervadnak el, ha minden nap újra töltjük a vázát piramisos vízzel. A vízbe merített ékszerek „maguk” megtisztulnak, elég őket a vízzel teli edénybe tenni 10-15 percre.  (Forrás)
Sungit piramis készítése

Sungit piramis készítésePiramis arányai

Modernebb elméletek szerint Kheopsz kezdetben mindössze egy szerény csonkagúla-alapú, földszintes síremléket (masztabát) tervezett magának, és csak késõbb építtetett erre további szinteket.

Megfigyelhetõ, hogy egy oldallap magassága (s) és az alapjának fele (b) között fennáll az s/b=(s+b)/s egyenlet, ami éppen az aranymetszés szabálya. Egyetlen gond, hogy Egyiptomban ezt szinte biztosan nem ismerték.
A piramis magasságának négyzete az oldalak területével azonos.
Az ábra jelöléseivel:
h2=s·b
A Pitagorasz-tételbõl következõen
h2=s2-b2
A két egyenletbõl
s·b=s2-b2
Némi átrendezés után
s2=b·(s+b),
amibõl pedig mindkét oldal s·b-vel való osztása után megkapjuk az
s/b=(s+b)/s összefüggést

Rejtély persze még így is maradt bõven

Többen a Föld alapvetõ fizikai adatait vélik felfedezni a piramis paraméterei között, mások bibliai utalásokat találtak bennük, sõt, némelyek földönkívüli lények munkáját sejtik a sokat látott építmények falain. (Forrás)
Sungit termékek: http://mindegy.org/sungit

Copyright © 2015-2019  Alexander     ::     alexander@sungit.info.hu     ::     template design by WebTanar.hu