A kristályos vagy elit sungit


a sungitok egy különleges és ritka megjelenési formája. A sungit széntartalma fő lelőhelyén általában 20-35% körül mozog, az elit sungitban ez az érték a 98%-ot is elérheti. Kizárólag Karéliában, a zazsoginszki lelőhelyen található. A sungit mezőn az elit sungitot szinte úgy keresik, mint régen az aranyásók az aranyat. A fényes fekete vagy ezüstös felületű sungit külsőre és hatékonyságában is felülmúlja a kisebb széntartalmú fajtákat."A magunkon, illetve a magunknál hordott sungit

A jelenlegi társadalmi élet mindennapjai ritkán engedik meg, hogy teljes harmóniában legyünk önmagunkkal. A sungit a mindennapok zakatoló lüktetésében is segíti mindig tájolásunkat, tájékozódásunkat. Ehhez elég, ha magunknál hordunk egy darabot. Jobb, ha a thymus (csecsemőmirigy), vagy a szívcsokor területén hordjuk. Ez a két terület, ahol a benső értelem, ítélőképesség, kifinomultság legközvetlenebbül késztethető, mozgósítható.

A kristályos vagy elit sungit rezgésállapota felülmúlja a legtöbb ismert és nagyon magas rezgésű kristályét. A szivárvány mind a hét színtartományát betölti rezgése. A sungit összes erényét hordozva ezekhez még szellemi kiterjedést is ösztökél - bizonyos formában tér-idő tágító.

A csecsemőmirigy terültenén hordva nyakba akasztva nagyban segíti a szellemi ébredést és megvéd minden, nem az életet szolgáló rezgésminőségtől..."
(Forrás: Zazsoginszki sungit, Somlósi Lajos előadása alapján készült jegyzet.)  
Elit sungit darab

Elit sungit darab

Elit sungit darabok

Elit sungit darabok
Sungit termékek: http://mindegy.org/sungit

Copyright © 2015-2019  Alexander     ::     alexander@sungit.info.hu     ::     template design by WebTanar.hu