A sungit bioenergetikai vizsgálatáról


Regina Martino - Sungit: Védelem, gyógyítás és méregtelenítés c. könyvében írja a következőket:

Mi az az egyedi tulajdonság, ami a sungitot megkülönbözteti más védelmet adó kőzettől?

Kétszáz, a test csokraira (csakráira) hatással bíró kőzetet és kristályt vetettem alá saját kezűleg alapos bioenergetikai vizsgálatnak. A tesztek során húsz olyan követ hasonlítottam össze, köztük a sungitot, amelyek képesek a test első csokrával rezonálni.

A sungittal végzett vizsgálatokat összehasonlítva más, ebbe a csoportba sorolt kövekkel végzett kísérletekkel azonnal megfigyelhettük, hogy a hasonló tömegű kövek közül a sungit az a kő, amelyik az éltető mező legnagyobb kiterjedését eredményezi, a legnagyobb koncentrációt, és feltűnően az első csokor lényeges növekedését.

Nem kizárt, hogy a fullerén jelenlétével magyarázható a sungit valamennyi tulajdonsága:
 • 1. Segít az energetikai testnek a bal pördületű torziós mezők hatásának korrekciójában
 • 2. Semlegesíti az elektromágneses sugárzás hatását
 • 3. Megnyitja a hozzáférést az éltető energiához (első csokor)
 • 4. Koncentrálja az éltető mezőt
 • 5. Nem vesz fel negatív töltéseket

 • A bal pördületű terek hatásának korrekciója

  Energetikai testünket a környezetből folyamatosan, minden pillanatban érik információk, és minden, ami körülvesz, hatással van ránk. Testünk bármivel kerül érintkezésbe, minden finom információt érzékel és feldolgoz, függetlenül attól, hogy tudatában vagyunk-e vagy nem.

  Egy tárgy formája vagy elemi részecskék pördülete által létrehozott torziós mező, ahogy a kvantumfizika ezt leírja, lehet jobbra forgó (mint a DNS-ben), vagy a balra forgó. Az orosz tudós, Vlail Kaznacheyev a novoszibirszki Klinikai és Kísérleti Orvostani Intézetben bebizonyította, hogy jobb a pördületű forgás előnyösen hat az életre, míg az a torziós mező, amely bal pördületű, negatív hatással van a sejtekre. A pulzáló sugárzások, mint a Wi-Fi és a DECT (Digital Enhanced Cordless Telecommunications) bal pördületű torziós mezőket hoznak létre.

  A bal pördületű torziós mezők elmozdítják függőleges tengelyünket, és teljesen kimozdítják egyensúlyából bioenergetikai rendszerünket. Testünk megpróbálja újra egyensúlyba hozni magát, de ha a negatív hatás hosszú időn át fennáll, az képes véglegesen felborítani az energetikai rendszert, és addig a pontig rombolni, hogy a zavar a fizikai síkon is jelentkezik, egészségügyi problémák és betegség formájában.

  Amikor a sungit közvetlenül érintkezik a fizikai testtel, vagy ha közelben lévő sugárzó forrásként van jelen, azonnal segít az energiatestnek, hogy a balra tolódást korrigálja, és lehetővé teszi, hogy a rendszer mint teljes egész továbbra is egyensúlyban maradjon. Azt is lehetővé teszi, hogy az egyén természetes és pozitív módon kapcsolódjon a tellurikus és kozmikus energiákhoz.

  A sungitnak ez a tulajdonsága a legfőbb értéke. Ez teszi védelmet adó, számos betegség gyógyításánál közreműködő kőzetté.

  Az elektromágneses sugárzás hatásainak semlegesítése

  A sungit másik nagy értéke, aminek hírnevét az utóbbi időszakban köszönheti, az a tulajdonsága, hogy képes megvédeni minket az elektromágneses sugárzástól. Ez a sugárzás a bal pördületű torziós mezők egyik fő forrása.

  Napjaink társadalmának gyors technológiai fejlődése következtében egész nap, folyamatosan jelentős számú sugárzó forrás káros hatásának vagyunk kitéve, és nagyon gyakran észre sem vesszük, mi történik velünk. Egyértelmű, hogy megoldásokat kell találnunk annak érdekében, hogy az emberiség képes legyen túlélni saját technológiáit.

  Az elmúlt tizenöt évben a bioenergetika területén számos kutató törekedett olyan rendszerek létrehozására, amelyek lehetővé teszik az egyének egyensúlyának helyreállítását. Ennek ellenére az emberek nagy többségét, a nagyközönséget csak a közelmúltban kezdték teljes körűen tájékoztatni az elektromágneses sugárzás által okozott egészségügyi problémák számának növekedéséről. (Vajon mire gondol az író? – ford.) Egy egyszerű, hatékony, olcsó megoldásra van szükségünk: a sungitra.

  A sungittal végzett kutatásaink bebizonyították hatékonyságát az elektromos mezők, elektromágneses mezők, és pulzáló elektromágneses mezők semlegesítésében, mint amilyenek a háztartási gépek, vezeték nélküli telefonok, mobiltelefonok, Wi-Fi hot spotok, számítógépek által kibocsátott sugárzások, röviden mindaz az elektromágneses sugárzás, amely általában a bennünket körülvesz.

  Kétféle kísérletet végeztünk el: az egyik az elektromágneses mezők egyénre gyakorolt hatását javító különböző módozatok vizsgálata, a másik, hogy megpróbáljuk kiküszöbölni a káros információk kibocsátását közvetlenül a forrásnál. A sungittal mindkét esetben kielégítő eredményeket értünk el.

  A sungit átalakító hatása a bioenergetikai szinten alapvetőnek bizonyul: azt mondhatjuk, hogy átalakítja a bal pördületű információkat jobb pördületűvé. Bár az elektromágneses hullámok láthatatlanok, van egy fizikailag érzékelhető összetevőjük, amelyet az elektromágneses mezőket érzékelő műszerek mérni tudnak. Amennyiben az információk a finomabb energetikai szinteken módosulnak, a fizikai információkat a berendezések ugyanúgy érzékelik. Más szavakkal, a sungit nem zavarja ezeknek a berendezéseknek a működését, nem kapcsolja ki a Wi-Fi adó, a vezeték nélküli telefon, vagy egy mobiltelefon által kibocsátott pulzáló hullámokat, hanem átalakítja a káros sugárzásokat.

  A megoldás nem a sugárzás megszüntetése, hanem hogy megakadályozzuk annak az egészségre gyakorolt káros hatásait.

  A sungit ezen különösen fontos tulajdonságát a közelmúltban egy Oroszországban elvégzett kísérlet bemutatásával támasztjuk alá. A kutatók egy keltetőben tartottak megfigyelés alatt három inkubátort, melyek mindegyikében kilencvennyolc tyúktojást helyeztek el huszonegy napra. Az első keltető közepére egy mobiltelefont helyeztek el készenléti állapotban. A második inkubátorban egy másik mobiltelefon volt készenléti állapotban, ám egy sungit lapon feküdt. A harmadik inkubátor töltötte be a viszonyítási alap, illetve a kontroll szerepét, ebben nem volt mobiltelefon. A huszonegy nap végén a kontrollcsoport vesztesége 11,2 százalék volt. A csak a mobiltelefont tartalmazó inkubátorban mindössze huszonegy csibe kelt ki - a veszteség 78,57 százalék! A sungit lapon mobiltelefont tartalmazó keltetőben a veszteség 10,2 százalék volt. A számok önmagukért beszélnek!  Regina Martino - Shungite: Protection, Healing, and Detoxification

  Regina Martino - Sungit:
  Védelem, gyógyítás és méregtelenítés

  Regina Martino - Shungite: Protection, Healing, and Detoxification

  Az ezüstös (elit) sungit hatása a litoterápiában
  Sungit termékek: http://mindegy.org/sungit

  Copyright © 2015-2019  Alexander     ::     alexander@sungit.info.hu     ::     template design by WebTanar.hu